header
spacer
Home
Lowie de Bie
Leven Tussen Levens
Naar een Vorig Leven
Rencarnatietherapie
Ongenode gasten
Geschenkbon
Wie Was Ik?
Voorbeelden
Waar?
Contact
Informatie Ned
Kosten
No cure, no pay
Information Deutsch
Information English
Post van clinten
www.lowiedebie.nl
Leven Tussen Levens
Leben Zwischen Leben
Life Between Lives
 
Home arrow No cure, no pay

No cure, no pay

No cure, no pay!

Een consult voor een vorig leven, een LBL-sessie of voor therapie kost geld. Zeker als je echt aan je zelf wilt werken of ernstige problemen wilt oplossen en daar meerdere consulten aan wilt besteden. Daar geef je niet zomaar je lieve geld aan uit. Ook als het om "spirituele" dingen gaat wil jij, terecht, waar voor je geld.

De belangrijkste vraag voor veel mensen is "of het ze wel lukt?" Zij denken dat zij zich niet voldoende kunnen ontspannen, teveel denken, toch bang zijn, enzovoort. Of zij hebben slechte ervaringen en  eerder met een ondeskundige therapeut in zee gegaan. Wij begrijpen die twijfel en snappen heel goed dat je zekerheid wilt.

Voor ons is dat geen probleem. De geschiedenis heeft inmiddels geleerd dat "mislukken" uiterst zelden voorkomt. Meer dan vijfentwintig jaar ervaring met duizenden cliënten zorgen ervoor dat ook jij niet van een koude kermis thuis zult komen.
Ja, en mocht jij toch tot die minuscule minderheid behoren.... dan betaal jij NIETS! No cure, no pay!

Nota Bene
"No cure, no pay" heeft  alleen betrekking op het verloop van het eerste consult. Als daar niets gebeurt omdat je bijvoorbeeld niet in trance raakt hoef je niet te betalen. Verdere consulten hebben dan ook geen zin. Je mag het woord "cure" in ieder geval NIET letterlijk zien als "genezing". Geen enkele therapeut kan en mag garanderen dat je ergens van genezen zult. Zeker niet na één consult, al komt dat gelukkig wel veel voor. Soms zijn meerdere consulten nodig en terwijl het ook kan voorkomen dat de oorzaak ergens anders moet worden gezocht.
spacer
Actueel