header
spacer
Home
Lowie de Bie
Soulhealing
Soulmeeting
Voorbeelden
Lezingen
Wie Was Ik?
Kosten
No cure, no pay
Waar?
Contact
Informatie Ned
Information Deutsch
Information English
Geschenkbon
Post van cliënten
Alle websites
Soulhealing
Leven Tussen Levens  
Seelenheilung (D)
Leben Zwischen Leben
Life Between Lives      
Gebruiker

Wachtwoord

 
Home

Dit vinden cliënten ervan

Onze ervaring

Gisterenochtend om half 10 vertrokken naar Naaldwijk. Samen een regressie doen bij Lowie de Bie. Aangekomen werden wij ontvangen door een fantastische man waar wij ons al snel op ons gemak voelden. Naar even ontspannen gekletst te hebben en kopje koffie te hebben gedronken zijn we dan begonnen met mijn sessie. Ongelooflijk hoe je dan toch in een leven terecht komt en al snel de pijnlijke en moeilijke pijnpunten vind waar je in je huidige leven tegenaan loopt. Ook hoe deze man je hier doorheen leidt. Zo vol liefde respect en betrokkenheid. Wat het meest bijzonder is dat hij de pijnpunten van dat leven heelt zodat je in het hier en nu en een volgend leven daar geen last meer van zult hebben. Matthias ging daarna en om dan te zien en horen dat iemand zijn eigen vorig leven in duikt is dan net zo prachtig en fascinerend om mee te maken. Een cadeau om nooit meer te vergeten. Ook prachtig dat je dan ook nog een opname mee naar huis krijgt. Hierbij raad ik een ieder zo'n mooie regressie aan als je in dit leven te maken hebt met lastige dingen of dat je gewoon nieuwsgierig bent er na.Na een mooi en fijn afscheid zijn wij weer vertrokken naar huis. Lowie de Bie. Dank je wel voor de mooie en fijne belevenis die wij beiden hebben mogen ervaren. Veel liefs
Hoi Lowie,  

 Ik wil u graag ontzettend bedanken! Op dinsdag 22 december ben ik bij u geweest voor een regressiesessie. Tijdens de sessie kwam naar voren dat ik in een vorig leven het best zwaar gehad heb. Ik was ontzettend eenzaam, had vaak honger en ik had mijn kind verloren, omdat dat van mij was afgepakt. Al mijn verdriet en woede had ik opgekropt. Tijdens deze sessie voelde ik ook echt het verdriet van dat verlies! Ook de dagen daarna was ik helemaal van de kaart. Zoveel heb ik nog nooit gehuild, het leek wel een verwerkingsproces van mijn verloren kind en de gevoelens die dit met zich meebracht. Nu, een aantal weken verder kan ik echt zeggen dat de regressiesessie mij heel erg geholpen heeft. De woedeaanvallen, mijn korte lontje, emotionele schommelingen.... het is echt verleden tijd!! Ik heb er geen last meer van gehad! Ik voel me heerlijk, vrij, opgelucht!! Ik ben een stuk rustiger geworden volgens mijn vriendin (zij was er ook bij tijdens de sessie) en ze zegt ook dat ik heel anders reageer (niet meer zo heftig) op situaties dan normaal. Door dit alles voel ik me heerlijk in mijn vel, beter dan ooit, alsof ik bagage van me heb afgegooid. 

Ik wil u gewoon ontzettend bedanken dat u mij heeft verlost van hetgeen mij het meeste belemmerde in mijn leven. Eindelijk kan ik zijn wie ik ben!!! Dat is onbetaalbaar!!
Nogmaals heel erg bedankt! Groetjes R. 


Hallo Lowie, 

Ik zal je zeggen dat ik totaal geen last meer heb van mijn rug en/of weekendhoofdpijn !! ben je eeuwig dankbaar ! F

8 maanden later: Kan het nog steeds niet bevatten; mijn rugpijn, hoofdpijn; WEG! F 


Ik ben anderhalf week geleden bij je geweest voor een eenmalige sessie en zou nog even laten weten hoe het met me gaat. Ik weet niet of je me nog kan herinneren maar in mijn vorige leven woonde ik in Frankrijk en heb ik een einde gemaakt aan mijn eigen leven nadat ik een einde had gemaakt aan het leven van mijn man. Ik heb in dit leven altijd last gehad van hoofdpijn en moet zeggen: na mijn sessie met jou is mijn hoofdpijn weg. De aanvallen die ik daarvoor had heb ik niet meer gelukkig. Ik heb af en toe nog wel hoofdpijn maar dat is een andere soort een veel lichtere soort hoofdpijn. Ik ben zo blij dat ik ben geweest en dat ik er nu van af ben. Ik wil je bij deze hartelijk bedanken voor de sessie en ga nu ook echt anders door het leven. Er zijn veel dingen voor mij duidelijker geworden. Bedankt. B.  


Na mijn eerste sessie bij jou, Lowie, van afgelopen vrijdag was ik 's-middags bij een vriendin, die zag dat ik er anders uit zag; een andere uitstraling had. En nu drie dagen later zit ik geweldig goed in mijn vel. Ik voel dat er iets veranderd is na mijn sessie bij jou op een ervaring uit mijn verre verleden. Dankjewel.


In voorgaande jaren heb ik bij 3 andere regressietherapeuten sessies en/of gesprekken gehad en dit heeft geen of niet voldoende resultaat opgeleverd. Ik ben blij dat ik "tegen jou aangelopen ben ". Je hebt enorm veel voor me gedaan en ik ben bijna een ander mens geworden. Beste groeten. H.
I.


Had al 1 jaar ondraaglijke hoofd-en nekpijn. Niets hielp.Iemand wees me op jullie werk. Geloofde er totaal niet in. Maar ten einde raad probeerde ik het. Na de sessie een nacht verschrikkelijke pijn en veel plassen. Volgende dag ineens nergens meer last van. En nooit meer gehad. Alleen weleens gewone hoofdpijn zoals andere mensen bij verkoudheid of menstruatie. Het is geweldig en ik geloof er nu direct in. Het werkt! Groetjes. J.
  
spacer
Actueel