header
spacer
Home
Lowie de Bie
Leven Tussen Levens
Naar een Vorig Leven
Rencarnatietherapie
Ongenode gasten
Geschenkbon
Wie Was Ik?
Voorbeelden
Waar?
Contact
Informatie Ned
Kosten
No cure, no pay
Information Deutsch
Information English
Post van clinten
www.lowiedebie.nl
Leven Tussen Levens
Leben Zwischen Leben
Life Between Lives
 
Home arrow Rencarnatietherapie

Rencarnatietherapie

Recarnatietherapie: Genezen aan vorige levens

Bestaan vorige levens echt? Op deze vraag zal waarschijnlijk nooit een 100% "ja" of "nee" worden gegeven. Reincarnatie Ja of Nee? We weten het niet. Feit is wel dat 2/3 van de mensheid in vorige levens en een leven na de dood gelooft. Miljoenen mensen hebben visioenen of herinneringen gekregen. En zelfs onderzoekers zoals prof. Stevenson hebben aangetoond dat het bestaan van vorige levens meer dan aannemelijk is. Maar "echte" wetenschappers hebben altijd betere verklaringen. Al is hun uitleg dikwijls vele malen onwaarschijnlijker dan de bewijzen vr het bestaan van reincarnatie. Feit is ook dat negen van de tien mensen, die in een persoonlijk consult terug gaan in de tijd, echte herinneringen aan een ander leven. Werkelijkheid of fantasie?

In alle gevallen vertellen zulke verhalen veel over jouzelf. Over de persoon die je in dt leven bent. Huidige talenten, angsten en gevoelens worden duidelijker en krijgen een plaats. Dikwijls wordt ook duidelijk wie bekenden van nu toen leefden. En waarom je ze nu weer ontmoet.In veel gevallen is het bovendien mogelijk om vervelende dingen, die hun oorsprong vinden in een vorig leven, voorgoed achter je te laten. Wil je hier meer over weten, lees dan eens de volgende voorbeelden.

Rencarnatie en therapie

Je gelooft het pas als je het zelf hebt meegemaakt. Als je het zelf aan den lijve hebt ondervonden. Want ook al sta je nog zo sceptisch tegenover het bestaan van vorige levens, ook al geloof je er zelfs helemaal niet: ook jij komt met een verhaal! En ook bij jou kan dit verhaal ervoor zorgen dat je wordt verlost van problemen en gevoelens die je in het leven van nu bij je draagt. Van problemen die jouw leven van nu bepalen en waarvan je de oorzaak maar niet kunt vinden. Waarom heb je angst voor bepaalde dingen? Waarom schrik je plotseling als je iets ziet, hoort of ruikt? Waarom lukt het je maar niet om dat diepe, zeurende gevoel kwijt te raken? Waarom blijf je zo slecht over jezelf denken? Heel dikwijls blijkt dat de oorzaak te vinden is in een vorig leven. En door deze dingen dingen opnieuw te beleven, los te laten en een nieuwe plaats in je huidige leven te geven, behoren ze voorgoed - en letterlijk! - tot het verleden.

Het is meestal niet erg moeilijk om in contact te komen met die vorige levens. Maar het is veel minder eenvoudig om die levens verantwoord en zonder schadelijke gevolgen opnieuw te beleven en af te sluiten. Daarvoor heb je een ervaren helpende hand nodig. Meer dan twintig jaar ervaring met rencarnatie en therapie, waarin veel clinten in staat waren echt te veranderen, zorgen ervoor dat ook jij in vertrouwde handen zult zijn.

Klik hier voor de kosten 

Wil je een afspraak maken: dan vind je hier de gegevens

Louis de Bie

Louis de Bie Lowie de Bie / All-1

 

 
spacer
Actueel