header
spacer
Home
Lowie de Bie
Leven Tussen Levens
Naar een Vorig Leven
Rencarnatietherapie
Ongenode gasten
Geschenkbon
Wie Was Ik?
Voorbeelden
Waar?
Contact
Informatie Ned
Kosten
No cure, no pay
Information Deutsch
Information English
Post van clinten
www.lowiedebie.nl
Leven Tussen Levens
Leben Zwischen Leben
Life Between Lives
 
Home arrow Leven Tussen Levens

Leven tussen Levens / Life Between Lives / LBL

Leven tussen Levens volgens de methode van Michael Newton

Nadat onze Ziel het lichaam verlaten heeft keert hij niet onmiddellijk terug in een ander lichaam (van een kind in de moederschoot). Hij is een tijdje "ergens anders". In de meeste gevallen gaat hij, zoals in veel bijna-dood-ervaringen wordt beschreven, naar een wereld van Licht. Soms blijft hij dolen, zonder doel en zonder bewustzijn. Maar gelukkig wordt hij meestal opgewacht door zijn Geleidegids of de zielen van overleden verwanten. En samen met hen gaat hij naar de wereld van de Ziel, tussen twee levens.

Michael    Newton

Michael Newton ontwikkelde een methode om deze wereld te bezoeken en te onderzoeken. Hij maakte de reis met meer dan 7000 mensen en schreef er drie bestsellers over. In 2004 was hij in Nederland om zijn kennis en ervaring aan 30 therapeuten uit de hele wereld over te dragen. 

Sindsdien begeleidde Louis een groot aantal mensen, uit heel Europa, naar het Leven van de Ziel. Zowel voor de clintt als voor hem steeds een onvergetelijke gebeurtenis! Lees hier hoe zo'n LBL eruit kan zien.

Maak ook zo'n reis Life Between Lives (LBL). 

Een LBL-sessie duurt 3 - 5 uur. De tijd die nodig is om in een geschikte trance te komen verschilt per clint. Ook de lengte van het vorig leven waar we eerst naartoe gaan is nooit hetzelfde. En tenslotte wordt "boven" bepaald hoe lang je daar mag blijven. Louis de Bie

Omdat voor elke sessie een halve dag moet worden gereserveerd bedragen de kosten van een LBL 200,-- De opname op DVD krijg je er gratis bij.

HIER vind je nog veel meer over LEVEN TUSSEN LEVENS


Ede Bie


spacer
Actueel